top of page
IMG-20190814-WA0000.jpg
IMG_20181004_111031.jpg

ONZE AGENDA​​​​

  • Op zondag 26 mei 2024 van 12u00 tot 14u30 of van 17u30 tot 20u00: Wereldse Zondag t.v.v. Nicamig@s - Mundo de Colores. Aperitief, Nicaraguaans hoofdgerecht en dessertbuffet ! Inschrijven via dit formulier  en betaling ter plaatse - u krijgt een uitgebreide documentatie op voorhand.

JULLIE AGENDA

 

Het Wereldcafé-team is creatief en dynamisch, maar staat ook voor autonomie en veerkracht en wil vooral anderen tot hun recht laten komen. Daarom bieden wij jou de ruimte om ook zelf iets te organiseren …

 

  • Wereldse Zondag … een zondag georganiseerd door jouw organisatie, academiejaar  of klas, familie of vriendenkring. Een zondag waarop je anderen kan uitnodigen om te komen genieten van verrassende wereldse gerechten, voor een eerlijke prijs én solidair voor het goede doel.

  • Chapeau Concert … één keer per maand een gezellige live music evening. Lokaal, exotisch, mediterend of meeslepend … De muzikanten krijgen de opbrengst van een ronde met de grote hoed. Ben jij ook een op zoek naar een podium … aarzel niet.

  • Je kan bij ons ook terecht voor taalateliers, lezingen, filmvoorstellingen, debatavonden, repair cafés en workshops allerhande. 

  • Kom je graag zelf met een voorstel, dan luisteren we graag naar jouw suggestie.

  • Eind augustus heeft Leuven zijn autoloze zondag en is het Feest op het Plein.

Het Wereldcafé zorgt voor de nodige ingrediënten: lekker werelds smullen, street- en finger food, faire en frisse drankjes, muziek en dans …

FB wereldse zondag 26 mei 2024.png
bottom of page